Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Facebook, Inc. Sajarah rega saham

Harga sahamFacebook, Inc. ing dolar Grafik wiwit wiwitan dagang. Facebook, Inc. nilai sejarah ing Dolar Amérikah Sarékat wiwit 2012.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Facebook, Inc. ijolan saham ing dolar rega historis, Grafik wiwit wiwitan dagang

Biaya saham Facebook, Inc. diubah dadi -0.771% kanggo minggu iki. Ing sasi pungkasan, rega saham Facebook, Inc. diganti dadi +22.46%. Owah-owahan ing rega saham FB kanggo periode pungkasan yaiku +16.69%. Kanggo taun lan 3 taun, rega saham Facebook, Inc. diubah dadi +26.03% lan +49.47%.

Tampilake:
Kanggo

Facebook, Inc. Dolar Amérikah Sarékat nilai sejarah

 
Tanggal Rate
2020 Saka 146.01 Kanggo 234.91 USD
2019 Saka 131.74 Kanggo 208.1 USD
2018 Saka 124.06 Kanggo 209.94 USD
2017 Saka 123.41 Kanggo 182.78 USD
2016 Saka 94.97 Kanggo 132.07 USD
2015 Saka 74.47 Kanggo 107.32 USD
2014 Saka 54.45 Kanggo 80.78 USD
2013 Saka 23.29 Kanggo 55.44 USD
2012 Saka 18.06 Kanggo 38.23 USD

Biaya saham Facebook, Inc.

Keuangan Facebook, Inc.