Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Biaya saham Facebook, Inc.

Saham Facebook, Inc. dina iki, rega saham online FB saiki, nuduhake prices Facebook, Inc..
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget
FB = 225.46 Dolar Amérikah Sarékat
-3.68 USD (-1.632%)
owahan rega saham wiwit wingi

Rega saham rata-rata. Informasi babagan konversi Facebook, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat dianyari sapisan dina. Rega saham stok saham nduweni nilai rata-rata saben dina. 1 stok saka Facebook, Inc. saiki padha karo 225.46 saham saka Dolar Amérikah Sarékat. 1 stok saka Facebook, Inc. gugur dening 3.68 Dolar Amérikah Sarékat. Facebook, Inc. tingkat mudhun wiwit wingi.

Tampilake:
Kanggo

Facebook, Inc. nilai saham perusahaan ing Dolar Amérikah Sarékat

Seminggu kepungkur, Facebook, Inc. bisa tuku kanggo 231.39 Dolar Amérikah Sarékat. Wulan kepungkur, Facebook, Inc. bisa tuku kanggo 194.19 Dolar Amérikah Sarékat. Telung taun kepungkur, Facebook, Inc. bisa didol kanggo 153.61 Dolar Amérikah Sarékat. Ing ngisor iki ditampilake grafik rega saham kanggo macem-macem wektu. Pangowahan rega saham saka Facebook, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat kanggo minggu kasebut yaiku -2.56%. 16.1% - owah-owahan rega saham saka Facebook, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat saben wulan.

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Saham kuotasi Facebook, Inc. Dolar Amérikah Sarékat

FB Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD)
1 FB 225.46 Dolar Amérikah Sarékat
5 FB 1 127.30 Dolar Amérikah Sarékat
10 FB 2 254.60 Dolar Amérikah Sarékat
25 FB 5 636.50 Dolar Amérikah Sarékat
50 FB 11 273 Dolar Amérikah Sarékat
100 FB 22 546 Dolar Amérikah Sarékat
250 FB 56 365 Dolar Amérikah Sarékat
500 FB 112 730 Dolar Amérikah Sarékat

Dina iki 2 254.60 Dolar Amérikah Sarékat bisa didol 10 saham Facebook, Inc.. Dina iki, 25 saham saka Facebook, Inc. bisa didol kanggo 5 636.50 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter kutipan saham saiki menehi 11 273 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 50 saham saka Facebook, Inc.. Konverter kutipan saham saiki menehi 22 546 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 100 saham saka Facebook, Inc.. Dina iki, 56 365 Dolar Amérikah Sarékat bisa tuku kanggo 250 saham saka Facebook, Inc.. Sampeyan bisa ngedol 500 saham saka Facebook, Inc. kanggo 112 730 Dolar Amérikah Sarékat.

FB Sajarah rega saham

Tanggal Rate Owah-owahan
28/05/2020 225.46 USD -3.68 ↓
27/05/2020 229.14 USD -3.06 ↓
26/05/2020 232.2 USD -2.71 ↓
22/05/2020 234.91 USD 3.52 ↑
21/05/2020 231.39 USD -

Dina iki ing 28 May 2020, 1 stok Facebook, Inc. 225.46 Dolar Amérikah Sarékat. 27 May 2020, 1 saham saka Facebook, Inc. biaya 229.14 Dolar Amérikah Sarékat. Facebook, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat ing 26 May 2020 padha karo 232.2 Dolar Amérikah Sarékat. 22 May 2020, 1 saham saka Facebook, Inc. = 234.91 Dolar Amérikah Sarékat. Paling minimum Facebook, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat kanggo wulan pungkasan yaiku ing 28/05/2020.

Facebook, Inc.

Salah siji bagéan saka Facebook, Inc. saiki ana ing 225.46 $. Rega saham FB wis berubah dadi -1.632% utawa -3.68 USD wiwit dina dagang pungkasan. Sampeyan bisa tuku 100 saham Facebook, Inc. kanggo 22 546 Dolar Amérikah Sarékat utawa ngedol 50 saham saka FB kanggo 11 273 Dolar Amérikah Sarékat.

Facebook Inc iku jaringan sosial online sing paling gedhé ing donya. Produk-produk kasebut yaiku Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, lan Oculus. Produk kasebut mbisakake wong kanggo nyambung lan nuduhake liwat piranti seluler lan komputer pribadi.

Biaya saham Facebook, Inc.

Keuangan Facebook, Inc.

Loading ...
Loading ...