Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Simpenan pasar, bursa saham saiki

Nilai saham saka sak ndonya. Dasbor pribadi sampeyan karo tarif, kuotasi saham, grafik saham sing ditemtokake lan kapitalisasi perusahaan saka saindhenging donya.
Wektu:
  Tanggal:
  Refresh:
 
Tampilake:          
=

Apple Inc.

AAPL = 364.11
+30.65 (+9.19%)
owahan kurs saiki

Apple Inc. tutup pasar

1 578 172 809 216
+147 193 856 000 (+10.29%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit
=

Alphabet Inc.

GOOG = 1 464.70
+18.09 (+1.25%)
owahan kurs saiki

Alphabet Inc. tutup pasar

1 001 230 827 520
+17 642 094 592 (+1.79%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit
=

Microsoft Corporation

MSFT = 206.26
+17.9 (+9.5%)
owahan kurs saiki

Microsoft Corporation tutup pasar

1 564 160 294 912
+135 743 537 152 (+9.50%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit
=

Amazon.com, Inc.

AMZN = 2 890.30
+366.24 (+14.51%)
owahan kurs saiki

Amazon.com, Inc. tutup pasar

1 441 612 300 288
+196 343 234 560 (+15.77%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit
=

Facebook, Inc.

FB = 233.42
+2.02 (+0.87%)
owahan kurs saiki

Facebook, Inc. tutup pasar

665 036 914 688
+8 575 778 816 (+1.31%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit
+
   Simpenan pasar, bursa saham saiki
Nilai saham saka sak ndonya. Dasbor pribadi sampeyan karo tarif, kuotasi saham, grafik saham sing ditemtokake lan kapitalisasi perusahaan saka saindhenging donya.
   Saham kuotasi
Kuotasi saham ing saindenging jagad, nilai saham perusahaan saka kabeh pasar saham, kabeh bursa efek saiki.
   Saham kuotasi online
Kuotasi saham ing wektu nyata, harga saham online saka kabeh perdagangan dagang ing donya. Biaya perusahaan enggo bareng saiki.
   Stock quotes history
Data historis babagan nilai saham perusahaan saka sak ndonya.
   Kapitalisasi pasar saham
Kabeh perusahaan sing duwe kapitalisasi lan volume dagang ing pasar saham saiki.
   Simpenan Dividen
Kabeh perusahaan sing ngasilake dividen lan jumlah mbayar.
   Keuntungan saka saham perusahaan
Keuntungan saka saham lan pangowahan persentasi ing saben pangsa dibandhingake karo taun pungkasan kabeh perusahaan saka saindhenging donya.
   Laporan keuangan
Laporan keuangan babagan laba lan mundhut perusahaan ing saindenging jagad.
   Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?
Nggawe portofolio investasi gumantung kriteria sing dianggep penting.
Loading ...
Loading ...

Allstockstoday.com minangka referensi pasar saham online paling lengkap ing saindenging jagad.

Kita nuduhake pratondho nyata ing perusahaan pasar dunia:

  • Harga saham perusahaan ing saindenging jagad online
  • Rega saham wektu nyata saka perusahaan
  • bagan rega saham saka perusahaan ing pasar saham
  • Kapitalisasi perusahaan saiki
  • Dividen saham saham perusahaan kanggo periode laporan pungkasan
  • Sejarah saham saham perusahaan
  • Bathi kanggo dina iki
  • Hasil perusahaan miturut wektu ing pasar saham
  • Rating saka perusahaan sing paling duwe bathi lan paling nguntungake
  • Pundi kanggo nandur modal, kalkulator penghasilan maksim online

Saben layanan bisa digunakake kanthi gratis lan ing wektu nyata.

Kabeh data dijupuk saka sumber terbuka lan diklumpukake karo program kita ing layanan online sing trep.

Rega saham perusahaan ing saindenging jagad kanthi online

Kuotasi saham online perusahaan ing saindenging jagad minangka layanan utama situs kasebut. Iki nampilake nilai saham saben perusahaan saiki. Sampeyan bisa ndeleng rega saham meh kabeh perusahaan. Kanggo pindhah menyang layanan saham, klik ing kene:

Saham kuotasi

Rega saham wektu nyata

Nilai saham perusahaan ing wektu nyata utawa rega saham perusahaan utawa rega saham perusahaan dikumpulake saka perdagangan bursa nyata ing saindenging jagad lan ditampilake ing situs web kita.

Rega saham perusahaan ganti saben dina, lan sampeyan bisa ndeleng rega saham perusahaan saiki ing allstockstoday.com

Bagan rega saham ing perusahaan

Grafik rega saham saka perusahaan - perwakilan grafis rega saham perusahaan kanggo dina iki lan riwayat rega saham Tabel rega saham online kanggo perusahaan apa wae ing donya sampeyan bisa ndeleng ing layanan iki:

Grafik online

Kapitalisasi perusahaan saiki

Kapitalisasi perusahaan saiki - jumlah total saham perusahaan saiki.

Kapitalisasi perusahaan apa wae ganti saben dinane, kaya dene regane saham. Kapitalisasi perusahaan uga kena pengaruh saka jumlah saham ing perusahaan iki, sing uga bisa ganti kapan wae.

Layanan online kita nuduhake kapitalisasi saben perusahaan ing saindenging jagad. Kanggo nggunakake, klik link:

Kapitalisasi perusahaan saiki

Dividen saham saka perusahaan kanggo wektu laporan pungkasan

Dividen saham saka perusahaan kanggo wektu laporan pungkasan minangka salah sawijining karakteristik penting sing mengaruhi keuntungan saka saham, jumlah bathi saka investasi dhuwit ing para investor ing saham iki.

Dividen saham kasebut kasedhiya informasi umum lan saben wektu laporan diwiwiti kanggo saben perusahaan.

Sampeyan bisa ndeleng ukuran dividen saham saben perusahaan ing wektu laporan pungkasan, uga kanggo laporan liyane ing bagean kita, sing diarani:

Simpenan Dividen

Sejarah kuotasi saham

Sejarah kutipan saham perusahaan kanggo macem-macem wektu kasedhiya kasedhiya online ing layanan kita. Dadi, sampeyan bisa ndeleng kanthi gratis:

  • riwayat kutipan saham kanggo perusahaan saben dina
  • riwayat rega saham mingguan
  • riwayat rega saham saben wulan perusahaan
  • riwayat kuotasi saham perusahaan kanggo taun

Kanggo ndeleng sejarah rega saham saben perusahaan, gunakake link:

Stock quotes history

Bathi kanggo dina iki

Bathi perusahaan saiki - regane resmi ngumumake bathi kanggo laporan finansial perusahaan paling anyar. Ing situs web, sampeyan ora mung bisa ndeleng regane keuntungan perusahaan saiki, nanging uga bisa ndeleng bathi perusahaan kanggo wektu pelapor liyane.

Keuntungan perusahaan minangka karakteristik sing bisa mengaruhi kursus lan regane saham sesuk.

Layanan "keuntungan perusahaan" kasedhiya ing:

Bathi kanggo dina iki

Pendhaftaran perusahaan miturut wektu ing pasar saham

Pangentukan pasar saham kanggo saben wektu minangka informasi penting kanggo regane saham. Nilai saka saham utawa regane nganti luwih akeh nemtokake penghasilan perusahaan kanggo macem-macem wektu nglaporake.

Miturut pendapatan ngeduk saiki ngerti penghasilan perusahaan kanggo wektu pelapor sing pungkasan.

Ing kene sampeyan bisa ndeleng penghasilan perusahaan saiki, uga riwayat penghasilan perusahaan miturut laporan kepungkur.

Layanan "Perolehan Perusahaan" ing kene:

Pendhaftaran perusahaan miturut wektu ing pasar saham

Rating saka perusahaan paling nguntungake lan paling nguntungake

Peringkat perusahaan sing paling nguntungake lan paling nguntungake disusun kanthi otomatis adhedhasar kuotasi saham saka saindenging jagad.

Rating saham online minangka salah sawijining layanan sing paling penting kanggo para investor ing saindenging jagad. Rating perusahaan sing duwe bathi ganti saben dina. Ora ana rahasia manawa investasi paling nguntungake digawe ing perusahaan sing paling nguntungake.

Sampeyan duwe kesempatan kanggo ndeleng peringkat gratis perusahaan paling nguntungake ing jagad iki ing layanan kita:

Rating saka perusahaan paling nguntungake lan paling nguntungake

Rating saka perusahaan paling nguntungake lan paling nguntungake

Ngendi kanggo nandur modal, kalkulator penghasilan maksimum online

Ngendi yen nandur modal dhuwit, kalkulator penghasilan online paling gedhe minangka layanan sing bisa disesuaikan sacara mandiri kanggo situs iki. Sampeyan bisa milih karakteristik macem-macem perusahaan supaya ngerti kanggo nandur modal dhuwit:

  • pangowahan rega saham perusahaan
  • dividen: frekuensi lan jumlah pambayaran
  • indikasi finansial kayata bathi, bathi, jumlah aset

Sampeyan mutusake ing ngendi arep nandur modal dhuwit, nanging layanan iki bakal mbantu milih sawetara perusahaan sing paling nguntungake kanggo investasi saka puluhan ewu liyane.