Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Facebook, Inc. tutup pasar

Volume perdagangan saham Facebook, Inc. saiki lan sajarah kapitalisasi Facebook, Inc. wiwit wiwitan dagang ing saham FB ing bursa saham.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Facebook, Inc. kapitalisasi

Kapitalisasi pasar Facebook, Inc. saiki 654 171 045 888 Dolar Amérikah Sarékat.
+1 328 283 648 $ (+0.20%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi

Facebook, Inc. kapitalisasi pasar saiki dolar saiki. Jumlah kabeh Facebook, Inc. kuotasi saham sing diterbitake dina iki yaiku kapitalisasi Facebook, Inc. kutipan saham. Sampeyan bisa ngerteni kapitalisasi Facebook, Inc. kanggo dina iki adhedhasar perdagangan kuotasi saham iki ing pasar bursa saham. Facebook, Inc. kapitalisasi = 654 171 045 888 dolar AS.

Facebook, Inc. volume perdagangan

Dina iki volume perdagangan saham Facebook, Inc. berjumlah 10 189 208 Dolar Amérikah Sarékat.
-24 508 345 $ (-70.63%)
owahan volume perdagangan wiwit wingi

Facebook, Inc. didol karo bursa saham sing beda. Tabel perdagangan saben dina kanggo Facebook, Inc. ana ing situs web kita. Facebook, Inc. dagang ing wektu nyata sing ana ing bursa saham paling, situs web kita nuduhake volume dagang saben dina Facebook, Inc.. Regane kabeh Facebook, Inc. saham sing diterbitake ( Facebook, Inc. cap pasar) tambah $ 1 328 283 648.

Tampilake:
Kanggo

Bagan pasar Facebook, Inc.

Facebook, Inc. kapitalisasi ing grafik kanthi pirang-pirang taun. 5.87% saben minggu - owah-owahan kapitalisasi pasar Facebook, Inc.. Swara taun, Facebook, Inc. kapital wis ganti dening 36.95%. Dina iki, Facebook, Inc. kapitalisasi diakoni ing 654 171 045 888 dolar AS

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Sajarah kapitalisasi Facebook, Inc.

Tanggal Kapitalisasi
Kapitalisasi (kapitalisasi pasar) iku nilai pasar kabeh saham perusahaan sing didol ing bursa saham. Kapitalisasi pasar sama dengan harga saham yang dikalikan dengan jumlah saham yang beredar.
28/05/2020 654 171 045 888 $
27/05/2020 652 842 762 240 $
26/05/2020 669 082 648 576 $
22/05/2020 669 282 074 624 $
21/05/2020 662 700 687 360 $
20/05/2020 647 985 037 312 $
19/05/2020 617 912 860 672 $

Facebook, Inc. volume chart

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Facebook, Inc. data riwayat volume

Tanggal Volume (24h)
Volume perdagangan saham Facebook, Inc. yaiku jumlah total kabeh transaksi karo saham FB sing dituku lan didol nalika tanggal sing dipilih.
28/05/2020 10 189 208 $
27/05/2020 34 697 553 $
26/05/2020 25 015 429 $
22/05/2020 32 061 787 $
21/05/2020 42 494 160 $
20/05/2020 13 117 258 $
19/05/2020 31 124 659 $

28/05/2020 Facebook, Inc. kapitalisasi cacahe 654 171 045 888 dolar AS. Facebook, Inc. kapitalisasi padha karo 652 842 762 240 dolar AS ing 27/05/2020. 26/05/2020 Facebook, Inc. kapitalisasi pasar padha karo 669 082 648 576 dolar AS. Facebook, Inc. kapitalisasi ing 22/05/2020 padha karo 669 282 074 624 dolar AS.

Ing 21/05/2020, Facebook, Inc. kapitalisasi pasar yaiku $ 662 700 687 360. Facebook, Inc. kapitalisasi ing 20/05/2020 padha karo 647 985 037 312 dolar AS. 19/05/2020 Facebook, Inc. kapitalisasi pasar padha karo 617 912 860 672 dolar AS.

Kapitalisasi Facebook, Inc. saat ini adalah 654 171 045 888 $. Kapitalisasi pasar Facebook, Inc. telah berubah menjadi +0.2% dibandhingake karo wingi. Volume perdagangan saham FB saka Facebook, Inc. ing dinten pungkasan pungkasan yaiku 10 189 208 $. Volume dagang saham Facebook, Inc. diganti dadi -70.634% yen dibandhingake dina dagang sadurunge.

Biaya saham Facebook, Inc.

Keuangan Facebook, Inc.