Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Amazon.com, Inc. tutup pasar

Volume perdagangan saham Amazon.com, Inc. saiki lan sajarah kapitalisasi Amazon.com, Inc. wiwit wiwitan dagang ing saham AMZN ing bursa saham.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Amazon.com, Inc. kapitalisasi

Kapitalisasi pasar Amazon.com, Inc. saiki 1 201 935 482 880 Dolar Amérikah Sarékat.
+4 324 327 424 $ (+0.36%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi

Amazon.com, Inc. kapitalisasi kanthi online saiki dolar. Amazon.com, Inc. kapitalisasi dianyari sapisan dina. Informasi kapitalisasi Amazon.com, Inc. mung kanggo referensi. Amazon.com, Inc. kapitalisasi wis tambah $ 4 324 327 424.

Amazon.com, Inc. volume perdagangan

Dina iki volume perdagangan saham Amazon.com, Inc. berjumlah 1 588 879 Dolar Amérikah Sarékat.
-1 604 257 $ (-50.24%)
owahan volume perdagangan wiwit wingi

Amazon.com, Inc. volume dagang saiki - 1 588 879 dolar AS. Amazon.com, Inc. didol karo bursa saham sing beda. Amazon.com, Inc. bagan volume dagang ditampilake ing situs web saben dina. Amazon.com, Inc. kapitalisasi saya tambah dibandhingake wingi.

Tampilake:
Kanggo

Bagan pasar Amazon.com, Inc.

Amazon.com, Inc. kapitalisasi pasar kanthi grafik kanthi pirang-pirang taun. Owah-owahan ing Amazon.com, Inc. kapital saben wulan yaiku 2.04%. Swara taun, Amazon.com, Inc. kapital wis ganti dening 41.59%. Kapitalisasi pasar Amazon.com, Inc. saiki padha karo 1 201 935 482 880 dolar AS.

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Sajarah kapitalisasi Amazon.com, Inc.

Tanggal Kapitalisasi
Kapitalisasi (kapitalisasi pasar) iku nilai pasar kabeh saham perusahaan sing didol ing bursa saham. Kapitalisasi pasar sama dengan harga saham yang dikalikan dengan jumlah saham yang beredar.
29/05/2020 1 201 935 482 880 $
28/05/2020 1 197 611 155 456 $
27/05/2020 1 202 244 681 728 $
26/05/2020 1 214 908 596 224 $
22/05/2020 1 215 457 263 616 $
21/05/2020 1 205 068 496 896 $
20/05/2020 1 245 912 498 176 $

Amazon.com, Inc. volume chart

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Amazon.com, Inc. data riwayat volume

Tanggal Volume (24h)
Volume perdagangan saham Amazon.com, Inc. yaiku jumlah total kabeh transaksi karo saham AMZN sing dituku lan didol nalika tanggal sing dipilih.
29/05/2020 1 588 879 $
28/05/2020 3 193 136 $
27/05/2020 4 970 042 $
26/05/2020 1 474 170 $
22/05/2020 2 795 018 $
21/05/2020 3 035 301 $
20/05/2020 3 998 143 $

Amazon.com, Inc. kapitalisasi dolar AS saiki ing 29/05/2020. Amazon.com, Inc. kapitalisasi pasar yaiku $ 1 197 611 155 456 ing 28/05/2020. Kapitalisasi pasar Amazon.com, Inc. ing 27/05/2020 berjumlah 1 202 244 681 728 dolar AS. Ing 26/05/2020, Amazon.com, Inc. kapitalisasi pasar yaiku $ 1 214 908 596 224.

Ing 22/05/2020, Amazon.com, Inc. kapitalisasi pasar yaiku $ 1 215 457 263 616. Amazon.com, Inc. kapitalisasi pasar ing 21/05/2020 padha karo 1 205 068 496 896 dolar AS. Amazon.com, Inc. kapitalisasi pasar ing 20/05/2020 padha karo 1 245 912 498 176 dolar AS.

Kapitalisasi Amazon.com, Inc. saat ini adalah 1 201 935 482 880 $. Kapitalisasi pasar Amazon.com, Inc. telah berubah menjadi +0.36% dibandhingake karo wingi. Volume perdagangan saham AMZN saka Amazon.com, Inc. ing dinten pungkasan pungkasan yaiku 1 588 879 $. Volume dagang saham Amazon.com, Inc. diganti dadi -50.241% yen dibandhingake dina dagang sadurunge.

Biaya saham Amazon.com, Inc.

Keuangan Amazon.com, Inc.