Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Biaya saham Amazon.com, Inc.

Saham Amazon.com, Inc. dina iki, rega saham online AMZN saiki, nuduhake prices Amazon.com, Inc..
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget
AMZN = 2 401.10 Dolar Amérikah Sarékat
-9.29 USD (-0.387%)
owahan rega saham wiwit wingi

Rega saham rata-rata. Pangowahan rega saham saka Amazon.com, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat dumadi sedina sedina. Pasar Crypto melu transfer Amazon.com, Inc. inin Dolar Amérikah Sarékat. 1 stok saka Amazon.com, Inc. saiki 2 401.10 saham saka Dolar Amérikah Sarékat. 1 stok saka Amazon.com, Inc. gugur dening 9.29 Dolar Amérikah Sarékat. Kanggo 1 saham saka Amazon.com, Inc. saiki sampeyan kudu mbayar 2 401.10 saham saka Dolar Amérikah Sarékat.

Tampilake:
Kanggo

Amazon.com, Inc. nilai saham perusahaan ing Dolar Amérikah Sarékat

Wulan kepungkur, Amazon.com, Inc. bisa tuku kanggo 2 372.71 Dolar Amérikah Sarékat. Setaun kepungkur, Amazon.com, Inc. bisa diijolke kanggo 1 729.56 saham Dolar Amérikah Sarékat. Telung taun kepungkur, Amazon.com, Inc. bisa tuku kanggo 996.70 Dolar Amérikah Sarékat. -1.87% - owah-owahan rega saham saka Amazon.com, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat saben minggu. Sajrone sasi kasebut, Amazon.com, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat rega saham diganti dening 1.2%. Swara taun, Amazon.com, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat rega saham diganti dening 38.83%.

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Saham kuotasi Amazon.com, Inc. Dolar Amérikah Sarékat

AMZN Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD)
1 AMZN 2 401.10 Dolar Amérikah Sarékat
5 AMZN 12 005.50 Dolar Amérikah Sarékat
10 AMZN 24 011 Dolar Amérikah Sarékat
25 AMZN 60 027.50 Dolar Amérikah Sarékat
50 AMZN 120 055 Dolar Amérikah Sarékat
100 AMZN 240 110 Dolar Amérikah Sarékat
250 AMZN 600 275 Dolar Amérikah Sarékat
500 AMZN 1 200 550 Dolar Amérikah Sarékat

Sampeyan bisa tuku 24 011 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 10 saham saka Amazon.com, Inc. SPAN >. Yen sampeyan duwe 25 saham saka Amazon.com, Inc., banjur ing Inggris Virgin Islands bisa didol kanggo 60 027.50 Dolar Amérikah Sarékat. Dina iki 120 055 Dolar Amérikah Sarékat bisa didol 50 saham Amazon.com, Inc.. Sampeyan bisa ngedol 100 saham saka Amazon.com, Inc. kanggo 240 110 Dolar Amérikah Sarékat. Dina iki, 600 275 Dolar Amérikah Sarékat bisa diijolke kanggo 250 saham saka Amazon.com, Inc.. Dina iki, 1 200 550 Dolar Amérikah Sarékat bisa tuku kanggo 500 saham saka Amazon.com, Inc..

AMZN Sajarah rega saham

Tanggal Rate Owah-owahan
28/05/2020 2 401.100 USD -9.29 ↓
27/05/2020 2 410.390 USD -11.47 ↓
26/05/2020 2 421.860 USD -15.02 ↓
22/05/2020 2 436.880 USD -9.86 ↓
21/05/2020 2 446.740 USD -

Dina iki ing 28 May 2020, 1 stok Amazon.com, Inc. 2 401.100 Dolar Amérikah Sarékat. Amazon.com, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat ing 27 May 2020 padha karo 2 410.390 Dolar Amérikah Sarékat. Amazon.com, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat ing 26 May 2020 padha karo 2 421.860 Dolar Amérikah Sarékat. Rata-rata AMZN / USD kanggo wulan kepungkur ana ing 21/05/2020. Amazon.com, Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat ing 21 May 2020 - 2 446.740 Dolar Amérikah Sarékat.

Amazon.com, Inc.

Salah siji bagéan saka Amazon.com, Inc. saiki ana ing 2 401.10 $. Rega saham AMZN wis berubah dadi -0.387% utawa -9.29 USD wiwit dina dagang pungkasan. Sampeyan bisa tuku 100 saham Amazon.com, Inc. kanggo 240 110 Dolar Amérikah Sarékat utawa ngedol 50 saham saka AMZN kanggo 120 055 Dolar Amérikah Sarékat.

Amazon.com Inc minangka toko online.Perusahaan ngedol barang-barang kasebut liwat situs web sing nyedhiyakake layanan, kayata layanan iklan lan persetujuan kertu kredit bersama. Uga nyedhiyakake piranti elektronik kaya Kindle e-reader lan tablet Fire.

Biaya saham Amazon.com, Inc.

Keuangan Amazon.com, Inc.

Loading ...
Loading ...