Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Biaya saham Microsoft Corporation

Saham Microsoft Corporation dina iki, rega saham online MSFT saiki, nuduhake prices Microsoft Corporation.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget
MSFT = 181.40 Dolar Amérikah Sarékat
-0.41 USD (-0.226%)
owahan rega saham wiwit wingi

Informasi babagan konversi Microsoft Corporation ing Dolar Amérikah Sarékat dianyari sapisan dina. Rega saham saka sumber sing wis diverifikasi. Bursa kutipan saham ing macem-macem pasar crypto. 1 stok saka Microsoft Corporation yaiku 181.40 saham saka Dolar Amérikah Sarékat. Microsoft Corporation tingkat mudhun wiwit wingi. Tingkatan Microsoft Corporation suda nglawan Dolar Amérikah Sarékat dening -23 atus titik persentase.

Tampilake:
Kanggo

Microsoft Corporation nilai saham perusahaan ing Dolar Amérikah Sarékat

Telung wulan kepungkur, Microsoft Corporation bisa diijolke kanggo 162.01 Dolar Amérikah Sarékat. Setaun kepungkur, Microsoft Corporation bisa didol kanggo 123.16 saham saka Dolar Amérikah Sarékat. Telung taun kepungkur, Microsoft Corporation bisa diijolke kanggo 69.06 Dolar Amérikah Sarékat. Rega saham saka Microsoft Corporation ing Dolar Amérikah Sarékat bisa dideleng ing grafik. Pangowahan rega saham saka Microsoft Corporation ing Dolar Amérikah Sarékat sajrone sewulan yaiku 2.24%. Pangowahan rega saham saka Microsoft Corporation ing Dolar Amérikah Sarékat sajrone setaun yaiku 47.29%.

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Saham kuotasi Microsoft Corporation Dolar Amérikah Sarékat

MSFT Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD)
1 MSFT 181.40 Dolar Amérikah Sarékat
5 MSFT 907 Dolar Amérikah Sarékat
10 MSFT 1 814 Dolar Amérikah Sarékat
25 MSFT 4 535 Dolar Amérikah Sarékat
50 MSFT 9 070 Dolar Amérikah Sarékat
100 MSFT 18 140 Dolar Amérikah Sarékat
250 MSFT 45 350 Dolar Amérikah Sarékat
500 MSFT 90 700 Dolar Amérikah Sarékat

Sampeyan bisa ijolan 10 saham saka Microsoft Corporation kanggo 1 814 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter kutipan saham saiki menehi 4 535 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 25 saham saka Microsoft Corporation. Sampeyan bisa ijolan 50 saham saka Microsoft Corporation kanggo 9 070 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter kutipan saham saiki menehi 18 140 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 100 saham saka Microsoft Corporation. Sampeyan bisa ijolan 250 saham saka Microsoft Corporation kanggo 45 350 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter penawaran saham saiki kanggo 500 saham Microsoft Corporation menehi 90 700 Dolar Amérikah Sarékat.

MSFT Sajarah rega saham

Tanggal Rate Owah-owahan
28/05/2020 181.4 USD -0.41 ↓
27/05/2020 181.81 USD 0.24 ↑
26/05/2020 181.57 USD -1.94 ↓
22/05/2020 183.51 USD 0.08 ↑
21/05/2020 183.43 USD -

Microsoft Corporation ing Dolar Amérikah Sarékat saiki padha karo 181.4 Dolar Amérikah Sarékat ing 28 May 2020. 27 May 2020, 1 saham saka Microsoft Corporation = 181.81 Dolar Amérikah Sarékat. Microsoft Corporation ing Dolar Amérikah Sarékat ing 26 May 2020 padha karo 181.57 Dolar Amérikah Sarékat. Maksimum Microsoft Corporation ing Dolar Amérikah Sarékat ing wulan pungkasan yaiku ing 22/05/2020. 21 May 2020, 1 saham saka Microsoft Corporation = 183.43 Dolar Amérikah Sarékat.

Microsoft Corporation

Salah siji bagéan saka Microsoft Corporation saiki ana ing 181.40 $. Rega saham MSFT wis berubah dadi -0.226% utawa -0.41 USD wiwit dina dagang pungkasan. Sampeyan bisa tuku 100 saham Microsoft Corporation kanggo 18 140 Dolar Amérikah Sarékat utawa ngedol 50 saham saka MSFT kanggo 9 070 Dolar Amérikah Sarékat.

Microsoft Corp iku perusahaan teknologi. Iku berkembang, menehi lisensi, lan ndhukung macem-macem produk lan layanan piranti lunak. Bisnisé diatur jroning telung segmen: Produktivitas lan Proses Bisnis, Cloud Intelligent, lan Computing Pribadi Liyane.

Biaya saham Microsoft Corporation

Keuangan Microsoft Corporation

Loading ...
Loading ...