Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Biaya saham Alphabet Inc.

Saham Alphabet Inc. dina iki, rega saham online GOOG saiki, nuduhake prices Alphabet Inc..
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget
GOOG = 1 416.73 Dolar Amérikah Sarékat
-1.11 USD (-0.0783%)
owahan rega saham wiwit wingi

Rega saham saka Alphabet Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat duwe nilai rata-rata saka kabeh sumber. Rega saham saka sumber sing wis diverifikasi. Informasi tarif kuasi saham sing dianyari. 1 stok saka Alphabet Inc. gugur dening 1.11 Dolar Amérikah Sarékat. Alphabet Inc. banjur mudhun. Biaya 1 saham Alphabet Inc. saiki padha karo 1 416.73 saham Dolar Amérikah Sarékat.

Tampilake:
Kanggo

Alphabet Inc. nilai saham perusahaan ing Dolar Amérikah Sarékat

Seminggu kepungkur, Alphabet Inc. bisa diijolke kanggo 1 402.80 Dolar Amérikah Sarékat. Telung wulan kepungkur, Alphabet Inc. bisa diijolke kanggo 1 339.33 Dolar Amérikah Sarékat. Enem wulan kepungkur, Alphabet Inc. bisa didol kanggo 1 304.96 Dolar Amérikah Sarékat. Sajrone minggu, Alphabet Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat rega saham diganti dening 0.99%. 5.61% saben wulan - pangowahan rega saham saka Alphabet Inc.. Swara taun, Alphabet Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat rega saham diganti dening 34.54%.

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Saham kuotasi Alphabet Inc. Dolar Amérikah Sarékat

GOOG Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD)
1 GOOG 1 416.73 Dolar Amérikah Sarékat
5 GOOG 7 083.65 Dolar Amérikah Sarékat
10 GOOG 14 167.30 Dolar Amérikah Sarékat
25 GOOG 35 418.25 Dolar Amérikah Sarékat
50 GOOG 70 836.50 Dolar Amérikah Sarékat
100 GOOG 141 673 Dolar Amérikah Sarékat
250 GOOG 354 182.50 Dolar Amérikah Sarékat
500 GOOG 708 365 Dolar Amérikah Sarékat

Dina iki, sampeyan bisa ngonversi 10 saham saka Alphabet Inc. kanggo 14 167.30 Dolar Amérikah Sarékat. Sampeyan bisa tuku 35 418.25 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 25 saham saka Alphabet Inc. SPAN >. Yen sampeyan duwe 70 836.50 Dolar Amérikah Sarékat, banjur ing Inggris Virgin Islands bisa didol kanggo 50 saham saka Alphabet Inc.. Yen sampeyan duwe 100 saham saka Alphabet Inc., banjur ing Inggris Virgin Islands sampeyan bisa tuku 141 673 Dolar Amérikah Sarékat. Sampeyan bisa tuku 250 saham saka Alphabet Inc. kanggo 354 182.50 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter kutipan saham dina iki kanggo 500 saham Alphabet Inc. menehi 708 365 Dolar Amérikah Sarékat.

GOOG Sajarah rega saham

Tanggal Rate Owah-owahan
28/05/2020 1 416.730 USD -1.11 ↓
27/05/2020 1 417.840 USD 0.82 ↑
26/05/2020 1 417.020 USD 6.6 ↑
22/05/2020 1 410.420 USD 7.62 ↑
21/05/2020 1 402.800 USD -

Alphabet Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat ing 28 May 2020 padha karo 1 416.730 Dolar Amérikah Sarékat. Alphabet Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat ing 27 May 2020 padha karo 1 417.840 Dolar Amérikah Sarékat. Alphabet Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat ing 26 May 2020 padha karo 1 417.020 Dolar Amérikah Sarékat. Kutipan saham maksimal saka GOOG / USD kanggo wulan kepungkur ana ing 27/05/2020. Minimal GOOG / USD rega saham ing wulan pungkasan ana ing 21/05/2020.

Alphabet Inc.

Salah siji bagéan saka Alphabet Inc. saiki ana ing 1 416.73 $. Rega saham GOOG wis berubah dadi -0.0783% utawa -1.11 USD wiwit dina dagang pungkasan. Sampeyan bisa tuku 100 saham Alphabet Inc. kanggo 141 673 Dolar Amérikah Sarékat utawa ngedol 50 saham saka GOOG kanggo 70 836.50 Dolar Amérikah Sarékat.

Alphabet Inc minangka panyedhiya produk lan portal isi internet. Suite saka merek kalebu Panelusuran, Android, YouTube, Aplikasi, Peta & Iklan.

Biaya saham Alphabet Inc.

Keuangan Alphabet Inc.

Loading ...
Loading ...