Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Biaya saham Apple Inc.

Saham Apple Inc. dina iki, rega saham online AAPL saiki, nuduhake prices Apple Inc..
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget
AAPL = 318.54 Dolar Amérikah Sarékat
+0.29 USD (+0.091%)
owahan rega saham wiwit wingi

Rega saham saka Apple Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat duwe nilai rata-rata saka kabeh sumber. Informasi babagan konversi Apple Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat dianyari sapisan dina. Informasi babagan ijol-ijolan stok saham sing diwenehake saka sumber terbuka. 1 stok saka Apple Inc. yaiku 318.54 saham saka Dolar Amérikah Sarékat. Apple Inc. munggah. Tingkat Apple Inc. tambah nglawan Dolar Amérikah Sarékat dening 9 atus titik persentase.

Tampilake:
Kanggo

Apple Inc. nilai saham perusahaan ing Dolar Amérikah Sarékat

Wulan kepungkur, Apple Inc. bisa diijolke kanggo 287.73 Dolar Amérikah Sarékat. Setaun kepungkur, Apple Inc. bisa diijolke kanggo 179.64 saham Dolar Amérikah Sarékat. Telung taun kepungkur, Apple Inc. bisa tuku kanggo 153.67 Dolar Amérikah Sarékat. Ing ngisor iki ditampilake grafik rega saham kanggo macem-macem wektu. 10.71% - owah-owahan rega saham saka Apple Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat saben wulan. 77.32% saben taun - owah-owahan rega saham saka Apple Inc..

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Saham kuotasi Apple Inc. Dolar Amérikah Sarékat

AAPL Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD)
1 AAPL 318.54 Dolar Amérikah Sarékat
5 AAPL 1 592.70 Dolar Amérikah Sarékat
10 AAPL 3 185.40 Dolar Amérikah Sarékat
25 AAPL 7 963.50 Dolar Amérikah Sarékat
50 AAPL 15 927 Dolar Amérikah Sarékat
100 AAPL 31 854 Dolar Amérikah Sarékat
250 AAPL 79 635 Dolar Amérikah Sarékat
500 AAPL 159 270 Dolar Amérikah Sarékat

Dina iki, 3 185.40 Dolar Amérikah Sarékat bisa diijolke kanggo 10 saham saka Apple Inc.. Sampeyan bisa tuku 25 saham saka Apple Inc. kanggo 7 963.50 Dolar Amérikah Sarékat. Dina iki, 15 927 Dolar Amérikah Sarékat bisa tuku kanggo 50 saham saka Apple Inc.. Konverter penawaran saham saiki kanggo 100 saham Apple Inc. menehi 31 854 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter kutipan saham saiki menehi 79 635 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 250 saham saka Apple Inc.. Yen sampeyan duwe 159 270 Dolar Amérikah Sarékat, banjur ing Inggris Virgin Islands bisa didol kanggo 500 saham saka Apple Inc..

AAPL Sajarah rega saham

Tanggal Rate Owah-owahan
29/05/2020 318.54 USD 0.29 ↑
28/05/2020 318.25 USD 0.14 ↑
27/05/2020 318.11 USD 1.38 ↑
26/05/2020 316.73 USD -2.16 ↓
22/05/2020 318.89 USD -

Dina iki ing 29 May 2020, 1 saham saka Apple Inc. = 318.54 Dolar Amérikah Sarékat. Apple Inc. ing Dolar Amérikah Sarékat ing 28 May 2020 padha karo 318.25 Dolar Amérikah Sarékat. 27 May 2020, 1 saham saka Apple Inc. = 318.11 Dolar Amérikah Sarékat. Maksimum AAPL / USD ing ana ing 22/05/2020. Paling minimum AAPL / USD rega saham ing ana ing 26/05/2020.

Apple Inc.

Salah siji bagéan saka Apple Inc. saiki ana ing 318.54 $. Rega saham AAPL wis berubah dadi +0.091% utawa +0.29 USD wiwit dina dagang pungkasan. Sampeyan bisa tuku 100 saham Apple Inc. kanggo 31 854 Dolar Amérikah Sarékat utawa ngedol 50 saham saka AAPL kanggo 15 927 Dolar Amérikah Sarékat.

Apple Inc ngemot, ngolah lan nandatangani komunikasi seluler lan piranti media lan komputer pribadi, lan ngedol piranti lunak, layanan, aksesoris, solusi jaringan lan konten digital pihak katelu.

Biaya saham Apple Inc.

Keuangan Apple Inc.

Loading ...
Loading ...