Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Microsoft Corporation tutup pasar

Volume perdagangan saham Microsoft Corporation saiki lan sajarah kapitalisasi Microsoft Corporation wiwit wiwitan dagang ing saham MSFT ing bursa saham.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Microsoft Corporation kapitalisasi

Kapitalisasi pasar Microsoft Corporation saiki 1 389 817 102 336 Dolar Amérikah Sarékat.
+35 832 594 432 $ (+2.65%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi

Microsoft Corporation kapitalisasi dolar saiki. Informasi saka Microsoft Corporation kapitalisasi dijupuk saka sumber terbuka. Adhedhasar perdagangan stok saham Microsoft Corporation ing pasar ijol-ijolan saham, sampeyan bisa ngevaluasi kapitalisasi Microsoft Corporation. Microsoft Corporation cap pasar saiki $ 1 389 817 102 336.

Microsoft Corporation volume perdagangan

Dina iki volume perdagangan saham Microsoft Corporation berjumlah 19 670 715 Dolar Amérikah Sarékat.
+15 948 630 $ (+428.49%)
owahan volume perdagangan wiwit wingi

Microsoft Corporation didol karo bursa saham sing beda. Bagan saben dina saka kelas dagang Microsoft Corporation wis ditampilake ing situs web kita. Microsoft Corporation dagang online sing dianakake ing paling bursa saham online, situs web kita nuduhake jumlah volume dagang Microsoft Corporation saben dina. Microsoft Corporation kapitalisasi wis tambah $ 35 832 594 432.

Tampilake:
Kanggo

Bagan pasar Microsoft Corporation

Microsoft Corporation kapitalisasi pasar kanthi grafik kanthi pirang-pirang taun. 2.98% - owah-owahan kapitalisasi pasar Microsoft Corporation saben wulan. Swara taun, Microsoft Corporation kapital wis ganti dening 47.26%. Kapitalisasi pasar Microsoft Corporation saiki padha karo 1 389 817 102 336 dolar AS.

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Sajarah kapitalisasi Microsoft Corporation

Tanggal Kapitalisasi
Kapitalisasi (kapitalisasi pasar) iku nilai pasar kabeh saham perusahaan sing didol ing bursa saham. Kapitalisasi pasar sama dengan harga saham yang dikalikan dengan jumlah saham yang beredar.
28/05/2020 1 389 817 102 336 $
27/05/2020 1 353 984 507 904 $
26/05/2020 1 376 925 253 632 $
22/05/2020 1 393 077 911 552 $
21/05/2020 1 375 820 316 672 $
20/05/2020 1 401 116 295 168 $
19/05/2020 1 392 547 069 952 $

Microsoft Corporation volume chart

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Microsoft Corporation data riwayat volume

Tanggal Volume (24h)
Volume perdagangan saham Microsoft Corporation yaiku jumlah total kabeh transaksi karo saham MSFT sing dituku lan didol nalika tanggal sing dipilih.
28/05/2020 19 670 715 $
27/05/2020 3 722 085 $
26/05/2020 35 071 413 $
22/05/2020 5 308 354 $
21/05/2020 27 861 272 $
20/05/2020 17 056 355 $
19/05/2020 26 799 116 $

Microsoft Corporation kapitalisasi pasar ing 28/05/2020 padha karo 1 389 817 102 336 dolar AS. 27/05/2020 Microsoft Corporation kapitalisasi cacahe 1 353 984 507 904 dolar AS. Microsoft Corporation kapitalisasi ing 26/05/2020 cacahe 1 376 925 253 632 dolar AS. Kapitalisasi pasar Microsoft Corporation ing 22/05/2020 berjumlah 1 393 077 911 552 dolar AS.

21/05/2020 Microsoft Corporation kapitalisasi padha karo 1 375 820 316 672 dolar AS. Kapitalisasi pasar Microsoft Corporation cacahe 1 401 116 295 168 dolar AS ing 20/05/2020. Microsoft Corporation kapitalisasi ing 19/05/2020 cacahe 1 392 547 069 952 dolar AS.

Kapitalisasi Microsoft Corporation saat ini adalah 1 389 817 102 336 $. Kapitalisasi pasar Microsoft Corporation telah berubah menjadi +2.65% dibandhingake karo wingi. Volume perdagangan saham MSFT saka Microsoft Corporation ing dinten pungkasan pungkasan yaiku 19 670 715 $. Volume dagang saham Microsoft Corporation diganti dadi +428.49% yen dibandhingake dina dagang sadurunge.

Biaya saham Microsoft Corporation

Keuangan Microsoft Corporation