Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Microsoft Corporation Sajarah rega saham

Harga sahamMicrosoft Corporation ing dolar Grafik wiwit wiwitan dagang. Microsoft Corporation nilai sejarah ing Dolar Amérikah Sarékat wiwit 1986.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Microsoft Corporation ijolan saham ing dolar rega historis, Grafik wiwit wiwitan dagang

Biaya saham Microsoft Corporation diubah dadi -0.0872% kanggo minggu iki. Ing sasi pungkasan, rega saham Microsoft Corporation diganti dadi +4.29%. Owah-owahan ing rega saham MSFT kanggo periode pungkasan yaiku +9.04%. Kanggo taun lan 3 taun, rega saham Microsoft Corporation diubah dadi +46.69% lan +165.88%.

Tampilake:
Kanggo

Microsoft Corporation Dolar Amérikah Sarékat nilai sejarah

 
Tanggal Rate
2020 Saka 135.42 Kanggo 188.7 USD
2019 Saka 97.4 Kanggo 158.96 USD
2018 Saka 84.25 Kanggo 115.61 USD
2017 Saka 60.39 Kanggo 90.14 USD
2016 Saka 46.34 Kanggo 64.27 USD
2015 Saka 37.11 Kanggo 56.31 USD
2014 Saka 31.27 Kanggo 48.89 USD
2013 Saka 26.46 Kanggo 38.71 USD
2012 Saka 26.37 Kanggo 32.85 USD
2011 Saka 23.71 Kanggo 28.87 USD
2010 Saka 23.01 Kanggo 31.39 USD
2009 Saka 15.15 Kanggo 31.39 USD
2008 Saka 17.11 Kanggo 32.6 USD
2007 Saka 26.72 Kanggo 37.06 USD
2006 Saka 21.51 Kanggo 31.21 USD
2005 Saka 23.92 Kanggo 28.16 USD
2004 Saka 24.15 Kanggo 29.98 USD
2003 Saka 22.79 Kanggo 29.96 USD
2002 Saka 21.42 Kanggo 32.17 USD
2001 Saka 24.86 Kanggo 36.83 USD
2000 Saka 20.75 Kanggo 55.94 USD
1999 Saka 36.44 Kanggo 59.56 USD
1998 Saka 19.3 Kanggo 43.75 USD
1997 Saka 11.27 Kanggo 18.68 USD
1996 Saka 5.68 Kanggo 12.17 USD
1995 Saka 3.69 Kanggo 6.81 USD
1994 Saka 2.46 Kanggo 4.07 USD
1993 Saka 2.22 Kanggo 3.01 USD
1992 Saka 2.09 Kanggo 2.97 USD
1991 Saka 1.29 Kanggo 2.74 USD
1990 Saka 0.63 Kanggo 1.29 USD
1989 Saka 0.32 Kanggo 0.66 USD
1988 Saka 0.32 Kanggo 0.48 USD
1987 Saka 0.24 Kanggo 0.55 USD
1986 Saka 0.0904 Kanggo 0.26 USD

Biaya saham Microsoft Corporation

Keuangan Microsoft Corporation