Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Alphabet Inc. tutup pasar

Volume perdagangan saham Alphabet Inc. saiki lan sajarah kapitalisasi Alphabet Inc. wiwit wiwitan dagang ing saham GOOG ing bursa saham.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Alphabet Inc. kapitalisasi

Kapitalisasi pasar Alphabet Inc. saiki 976 623 108 096 Dolar Amérikah Sarékat.
+7 268 663 296 $ (+0.75%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi

Alphabet Inc. minangka jumlah kabeh Alphabet Inc. kuotasi saham sing ditanggepi. Adhedhasar perdagangan stok saham Alphabet Inc. ing pasar ijol-ijolan saham, sampeyan bisa ngevaluasi kapitalisasi Alphabet Inc.. Informasi kapitalisasi Alphabet Inc. mung kanggo referensi. Alphabet Inc. cap pasar saiki $ 976 623 108 096.

Alphabet Inc. volume perdagangan

Dina iki volume perdagangan saham Alphabet Inc. berjumlah 599 057 Dolar Amérikah Sarékat.
-1 087 085 $ (-64.47%)
owahan volume perdagangan wiwit wingi

Alphabet Inc. volume dagang saiki ana $ 599 057. Alphabet Inc. dagang dumadi ing macem-macem bursa saham. Alphabet Inc. dagang nyedhiyakake akeh bursa kuotasi saham ing wektu nyata, kita nuduhake volume dagang saben dina Alphabet Inc.. Alphabet Inc. kapitalisasi saya tambah dibandhingake wingi.

Tampilake:
Kanggo

Bagan pasar Alphabet Inc.

Alphabet Inc. bagan cap pasar miturut pirang-pirang taun. 4.12% saben minggu - owah-owahan kapitalisasi pasar Alphabet Inc.. Swara taun, Alphabet Inc. kapital wis ganti dening 33.87%. Alphabet Inc., kapitalisasi saiki - 976 623 108 096 dolar AS.

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Sajarah kapitalisasi Alphabet Inc.

Tanggal Kapitalisasi
Kapitalisasi (kapitalisasi pasar) iku nilai pasar kabeh saham perusahaan sing didol ing bursa saham. Kapitalisasi pasar sama dengan harga saham yang dikalikan dengan jumlah saham yang beredar.
28/05/2020 976 623 108 096 $
27/05/2020 969 354 444 800 $
26/05/2020 972 962 594 816 $
22/05/2020 964 157 571 072 $
21/05/2020 935 272 054 784 $
20/05/2020 956 530 884 608 $
19/05/2020 937 995 468 800 $

Alphabet Inc. volume chart

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Alphabet Inc. data riwayat volume

Tanggal Volume (24h)
Volume perdagangan saham Alphabet Inc. yaiku jumlah total kabeh transaksi karo saham GOOG sing dituku lan didol nalika tanggal sing dipilih.
28/05/2020 599 057 $
27/05/2020 1 686 142 $
26/05/2020 1 325 051 $
22/05/2020 1 309 408 $
21/05/2020 1 340 387 $
20/05/2020 547 951 $
19/05/2020 1 280 649 $

Alphabet Inc. kapitalisasi padha karo 976 623 108 096 dolar AS ing 28/05/2020. 27/05/2020 Alphabet Inc. kapitalisasi pasar padha karo 969 354 444 800 dolar AS. 26/05/2020 Alphabet Inc. kapitalisasi cacahe 972 962 594 816 dolar AS. Alphabet Inc. kapitalisasi pasar yaiku $ 964 157 571 072 ing 22/05/2020.

Kapitalisasi pasar Alphabet Inc. ing 21/05/2020 berjumlah 935 272 054 784 dolar AS. Alphabet Inc. kapitalisasi pasar yaiku $ 956 530 884 608 ing 20/05/2020. Alphabet Inc. kapitalisasi pasar ing 19/05/2020 padha karo 937 995 468 800 dolar AS.

Kapitalisasi Alphabet Inc. saat ini adalah 976 623 108 096 $. Kapitalisasi pasar Alphabet Inc. telah berubah menjadi +0.75% dibandhingake karo wingi. Volume perdagangan saham GOOG saka Alphabet Inc. ing dinten pungkasan pungkasan yaiku 599 057 $. Volume dagang saham Alphabet Inc. diganti dadi -64.472% yen dibandhingake dina dagang sadurunge.

Biaya saham Alphabet Inc.

Keuangan Alphabet Inc.