Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Alphabet Inc. Sajarah rega saham

Harga sahamAlphabet Inc. ing dolar Grafik wiwit wiwitan dagang. Alphabet Inc. nilai sejarah ing Dolar Amérikah Sarékat wiwit 2004.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Alphabet Inc. ijolan saham ing dolar rega historis, Grafik wiwit wiwitan dagang

Biaya saham Alphabet Inc. diubah dadi +1.9% kanggo minggu iki. Ing sasi pungkasan, rega saham Alphabet Inc. diganti dadi +12.04%. Owah-owahan ing rega saham GOOG kanggo periode pungkasan yaiku +2.95%. Kanggo taun lan 3 taun, rega saham Alphabet Inc. diubah dadi +28.03% lan +57.3%.

Tampilake:
Kanggo

Alphabet Inc. Dolar Amérikah Sarékat nilai sejarah

 
Tanggal Rate
2020 Saka 1 056.620 Kanggo 1 526.690 USD
2019 Saka 1 016.060 Kanggo 1 361.170 USD
2018 Saka 976.22 Kanggo 1 268.330 USD
2017 Saka 786.14 Kanggo 1 131.980 USD
2016 Saka 668.26 Kanggo 832.15 USD
2015 Saka 492.55 Kanggo 776.6 USD
2014 Saka 492.55 Kanggo 609.47 USD
2013 Saka 351.08 Kanggo 581.93 USD
2012 Saka 279.25 Kanggo 383.64 USD
2011 Saka 237.2 Kanggo 333.81 USD
2010 Saka 217.82 Kanggo 313.07 USD
2009 Saka 145.3 Kanggo 311.12 USD
2008 Saka 128.59 Kanggo 297.15 USD
2007 Saka 219.12 Kanggo 370.52 USD
2006 Saka 168.36 Kanggo 254.57 USD
2005 Saka 87.41 Kanggo 235.58 USD
2004 Saka 49.95 Kanggo 101.85 USD

Biaya saham Alphabet Inc.

Keuangan Alphabet Inc.