Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Apple Inc. tutup pasar

Volume perdagangan saham Apple Inc. saiki lan sajarah kapitalisasi Apple Inc. wiwit wiwitan dagang ing saham AAPL ing bursa saham.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Apple Inc. kapitalisasi

Kapitalisasi pasar Apple Inc. saiki 1 379 400 417 280 Dolar Amérikah Sarékat.
+606 863 360 $ (+0.044%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi

Informasi babagan owah-owahan ing Apple Inc. kapitalisasi dikira sapisan dina. Adhedhasar perdagangan stok saham Apple Inc. ing pasar ijol-ijolan saham, sampeyan bisa ngevaluasi kapitalisasi Apple Inc.. Informasi kapitalisasi Apple Inc. mung kanggo referensi. Apple Inc., kapitalisasi - 1 379 400 417 280 dolar AS.

Apple Inc. volume perdagangan

Dina iki volume perdagangan saham Apple Inc. berjumlah 33 449 103 Dolar Amérikah Sarékat.
+6 479 935 $ (+24.03%)
owahan volume perdagangan wiwit wingi

Apple Inc. volume dagang saiki = 33 449 103 dolar AS. Apple Inc. didol karo bursa saham sing beda. Apple Inc. dagang nyedhiyakake akeh bursa kuotasi saham ing wektu nyata, kita nuduhake volume dagang saben dina Apple Inc.. Apple Inc. kapitalisasi wis tambah $ 606 863 360.

Tampilake:
Kanggo

Bagan pasar Apple Inc.

Apple Inc. kapitalisasi ing grafik kanthi pirang-pirang taun. Owah-owahan ing Apple Inc. kapital saben wulan yaiku 9.77%. 67.53% saben taun - pangowahan kapitalisasi pasar Apple Inc.. Apple Inc. tutup pasar luwih murah, wingi.

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Sajarah kapitalisasi Apple Inc.

Tanggal Kapitalisasi
Kapitalisasi (kapitalisasi pasar) iku nilai pasar kabeh saham perusahaan sing didol ing bursa saham. Kapitalisasi pasar sama dengan harga saham yang dikalikan dengan jumlah saham yang beredar.
28/05/2020 1 379 400 417 280 $
27/05/2020 1 378 793 553 920 $
26/05/2020 1 391 536 504 832 $
22/05/2020 1 382 174 556 160 $
21/05/2020 1 375 066 128 384 $
20/05/2020 1 383 648 198 656 $
19/05/2020 1 367 827 808 256 $

Apple Inc. volume chart

Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun

Apple Inc. data riwayat volume

Tanggal Volume (24h)
Volume perdagangan saham Apple Inc. yaiku jumlah total kabeh transaksi karo saham AAPL sing dituku lan didol nalika tanggal sing dipilih.
28/05/2020 33 449 103 $
27/05/2020 26 969 168 $
26/05/2020 8 239 428 $
22/05/2020 20 025 508 $
21/05/2020 11 903 965 $
20/05/2020 25 315 859 $
19/05/2020 20 335 884 $

28/05/2020 Apple Inc. kapitalisasi pasar padha karo 1 379 400 417 280 dolar AS. 27/05/2020 Apple Inc. kapitalisasi cacahe 1 378 793 553 920 dolar AS. Apple Inc. kapitalisasi pasar ing 26/05/2020 padha karo 1 391 536 504 832 dolar AS. 22/05/2020 Apple Inc. kapitalisasi padha karo 1 382 174 556 160 dolar AS.

Apple Inc. kapitalisasi cacahe 1 375 066 128 384 dolar AS ing 21/05/2020. Kapitalisasi pasar Apple Inc. ing 20/05/2020 berjumlah 1 383 648 198 656 dolar AS. 19/05/2020 Apple Inc. kapitalisasi padha karo 1 367 827 808 256 dolar AS.

Kapitalisasi Apple Inc. saat ini adalah 1 379 400 417 280 $. Kapitalisasi pasar Apple Inc. telah berubah menjadi +0.044% dibandhingake karo wingi. Volume perdagangan saham AAPL saka Apple Inc. ing dinten pungkasan pungkasan yaiku 33 449 103 $. Volume dagang saham Apple Inc. diganti dadi +24.03% yen dibandhingake dina dagang sadurunge.

Biaya saham Apple Inc.

Keuangan Apple Inc.