Simpenan pasar, bursa saham saiki
Kuotasi saham saka 71229 perusahaan ing wektu nyata.
Simpenan pasar, bursa saham saiki

Saham kuotasi

Saham kuotasi online

Stock quotes history

Kapitalisasi pasar saham

Simpenan Dividen

Keuntungan saka saham perusahaan

Laporan keuangan

Rating saham perusahaan. Endi kanggo nandur modal dhuwit?

Apple Inc. Sajarah rega saham

Harga sahamApple Inc. ing dolar Grafik wiwit wiwitan dagang. Apple Inc. nilai sejarah ing Dolar Amérikah Sarékat wiwit 1980.
Tambah menyang widget
Ditambahake karo widget

Apple Inc. ijolan saham ing dolar rega historis, Grafik wiwit wiwitan dagang

Biaya saham Apple Inc. diubah dadi -0.351% kanggo minggu iki. Ing sasi pungkasan, rega saham Apple Inc. diganti dadi +12.42%. Owah-owahan ing rega saham AAPL kanggo periode pungkasan yaiku +6.68%. Kanggo taun lan 3 taun, rega saham Apple Inc. diubah dadi +78.48% lan +121.4%.

Tampilake:
Kanggo

Apple Inc. Dolar Amérikah Sarékat nilai sejarah

 
Tanggal Rate
2020 Saka 224.37 Kanggo 327.2 USD
2019 Saka 142.19 Kanggo 293.65 USD
2018 Saka 146.83 Kanggo 232.07 USD
2017 Saka 116.02 Kanggo 179.1 USD
2016 Saka 90.34 Kanggo 121.94 USD
2015 Saka 96.3 Kanggo 133 USD
2014 Saka 81.71 Kanggo 647.35 USD
2013 Saka 81.44 Kanggo 570.09 USD
2012 Saka 100.27 Kanggo 702.1 USD
2011 Saka 315.32 Kanggo 422.24 USD
2010 Saka 192.05 Kanggo 325.47 USD
2009 Saka 78.2 Kanggo 211.64 USD
2008 Saka 80.49 Kanggo 194.93 USD
2007 Saka 83.27 Kanggo 199.83 USD
2006 Saka 50.67 Kanggo 91.81 USD
2005 Saka 34.13 Kanggo 90.13 USD
2004 Saka 21.28 Kanggo 68.44 USD
2003 Saka 13.12 Kanggo 24.82 USD
2002 Saka 13.6 Kanggo 26.11 USD
2001 Saka 14.88 Kanggo 26.59 USD
2000 Saka 14 Kanggo 144.19 USD
1999 Saka 32.19 Kanggo 117.81 USD
1998 Saka 15.88 Kanggo 43 USD
1997 Saka 12.94 Kanggo 29.19 USD
1996 Saka 16.87 Kanggo 35 USD
1995 Saka 31.87 Kanggo 49.38 USD
1994 Saka 25.12 Kanggo 43.25 USD
1993 Saka 22.62 Kanggo 65 USD
1992 Saka 43.25 Kanggo 69.87 USD
1991 Saka 41.13 Kanggo 72.75 USD
1990 Saka 25 Kanggo 47.38 USD
1989 Saka 1.16 Kanggo 1.77 USD
1988 Saka 1.29 Kanggo 1.69 USD
1987 Saka 0.94 Kanggo 2.12 USD
1986 Saka 0.41 Kanggo 0.99 USD
1985 Saka 0.26 Kanggo 0.54 USD
1984 Saka 0.39 Kanggo 0.59 USD
1983 Saka 0.32 Kanggo 1.12 USD
1982 Saka 0.2 Kanggo 0.68 USD
1981 Saka 0.25 Kanggo 0.59 USD
1980 Saka 0.45 Kanggo 0.64 USD

Biaya saham Apple Inc.

Keuangan Apple Inc.